Selecteer een pagina

OVER ONS

 

Publicsafety was van oorsprong een waardedienst van het energiebedrijf Essent. Het heeft in samenwerking met de Vereniging Nederlandse Gemeenten, afdeling verzekeringen, het concept “schadebeperkende maatregelen” uitgewerkt waardoor onderwijsgebouwen verzekerbaar bleven. Vanaf april 2006 is Publicsafety verzelfstandigd.

De kernactiviteit, niet alleen voor onderwijsinstellingen, is de dienstverlening omtrent de beveiligingsdisciplines: inbraak, brand, camera’s en toegangsbeheer.

Publicsafety richt zich met het Evalink platform op het verminderen van ongewenste alarmen. In het cloud based platform wordt onder andere gebruik gemaakt van kunstmatige intelligentie, realtime informatie en analysetools. Hierdoor kan gerichter op daadwerkelijke alarmen geacteerd worden.

Sinds de zomer van 2019 is aan de dienstverlening het Evalink Platform van de Zwitserse firma Sitasys toegevoegd. Lees hier meer over deze samenwerking.

Naast het Cloud Alarmmanagementsysteem van Sitasys is Publicsafety tevens dealer van Eagle Eye Networks, een cloud camera management systeem en dealer van Brivo, toegangscontrole in de cloud.